Over ons

 

Stelieform, oorspronkelijk opgericht onder de naam Roger Van Massenhove in het jaar 1978 te Jabbeke, heeft reeds een rijk verleden achter de rug. De firma, die 2 jaar te Jabbeke was gevestigd, verhuisde in 1980 naar de huidige locatie, de bruggestraat te Eernegem. Roger bouwde er een landhuis met bijhorend atelier. Wat oorspronkelijk de productie van het massieve eiken maatkastje moest worden is vandaag uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met 18 werknemers die zowel in massief, fineer als MDF de volledige corpus bekleding van keukens en interieur voorziet.

 

In het jaar 2011 werd de naam aangepast naar Stelieform, een samenhangsel van Roger zijn zonen, Steven en Lieven. Lieven neemt vooral alle administratieve taken op zich en ontfermt zich over de programmatie van alle computer gestuurde machines. Steven daarentegen staat al sinds 1993, toen als 18 jarige schoolverlater, officieel als zaakvoerder in het bedrijf. Vader Roger kon door gezondheidsredenen deze taak niet meer full time op zich nemen.

 

De essentie is nog altijd dezelfde, het familiebedrijf doet geen plaatsing en werkt nog steeds uitsluitend in onder aanneming voor keukenbouwers, schrijnwerkers of architecten. Na 37 jaar is onze hoofdzorg om de klant te kunnen voorzien van een prachtig natuurproduct met hoge kwaliteit nog niet veranderd.